Zoeken naar ik sta

Uw zoekactie voor ik sta leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

EVD 24 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Onerv. bttm
Ik ben een nog jong onervaren bttm sletje/sissy op zoek een dominante meester(s) of daddy die mij volledig onder handen wil nemen. Ik ben erg gehoorzaam en doe wat mijn meester mij opdraagt. Ik sta voor veel open, veel bespreekbaar. Antwoord niet op berichten met maar 2 woorden… kan mij gemakkelijk verplaatsen maar enkel overdag.  
Genieterke 42 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Zin in
Wie zet de deur op een kier en ontvangt mij om te genieten. Sta voor alles open en discreet  
Jva 29 jaar Antwerpen - Turnhout
vanavond kinky date ?
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j 173 60 16 en en ben op zoek naar een dominante top voor vanavond. Ik hou ervan om naakt te zijn en vastgebonden te worden dus kent u leuke plekken of kan u me ontvangen en hou je ervan een vastgebonden jongeman te gebruiken dan hoor ik dat graag. Ik sta zelf voor veel open (pijn,lust,...) en ben ruimdenkend. tot vanavond ?  
geile bttm 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
bttm bear zoekt top nu
gespoelde bottom 36 183 120 ligt klaar in sling met buttplug in. wie komt de buttplug vervangen door een lekker stuk vlees? ontvang discreet. sta op hygiëne. graag reactie met stats en dickpic. tot zo?  

bttm bear zoekt top nu
10 dagen
Jimmy 29 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Slet zoekt kleingeschapen
Ben een sletje van 30 180 80 15 met een strakke gaatje dus zoek een man die niet te groot is geschapen. Sta voor veel open alle voorstellen zijn welkom. Kan niet ontvangen maar kan we wel verplaatsten  
10 dagen
Gehuwde bibottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cock worshipping
Wie weet wat de titel betekent, weet ook ineens wat ik met jou wil doen... Ik zoek een vaste sexmaat met een grote onbesneden penis. Met groot bedoel ik minstens 17x5cm... kleiner hoeft niet te reageren. Uiterlijk is onbelangrijk, discretie en hygiëne daarentegen wel. Graag iemand uit het centrum van Sint-Niklaas zodat we makkelijk kunnen afspreken. Dit is een eerlijke advertentie, ik hoop dan ook enkel eerlijke reacties te mogen ontvangen. Ik ben niét op zoek naar een eenmalig los contact, wel een vast sexmaatje die ik regelmatig mag verwennen. Ik ben bottom ingesteld, maar sta voor héél veel dingen open... mijn stats: 181, 86, 16x4,5 besneden, gbps, niet roker, hoger opgeleid. Reacties met foto worden sowieso beantwoord...  
10 dagen
Pijpslet 43 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
15u op pr parking deinze
Straks om 15u sta ik op pr parking Deinze langs de E17. Wie komt me zijn lading zaad geven? Ik ben propere sportieve pijpslet. Laat maar weten. Dan spreken we verder af.  
10 dagen
Tom 26 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Geil chatten
Iemand zin om geil met mij te chatten (via mail, snapchat)? Lig in nachtjapon in bed. Sta voor heel veel open. Kom uit de buurt van Hoogstraten voor zij die meer willen doen.  
10 dagen
Wim 55 jaar Limburg - Meeuwen-Gruitrode
Zoek geile top….
Om te verwennen. Met nat mondje en strak kontje. Sta voor veel open. Wie is er ook geil en heeft zin in een hete sexdate?  
Senior Bottom 69 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Senior Bottom zoekt TOP
Wie verwent een geile Bottom 69/m77/103, kan pijpen tot het einde en wordt graag stevig gebruikt en geneukt. Sta voor veel open, maar geen shit en pis. Kan verplaatsen Gent +20km en ontvangen, ben van Mariakerke/Gent Geile groetjes.  

Senior Bottom zoekt TOP
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10